Aktuell information dec 2020

> Nya medlemmar
Nu under hösten 2020 finns flera nya medlemmar att hälsa välkomna:

  • Linnea Ryrstam, 4 tr
  • Mathilda Hammarström, nb mot gård
  • Martin Karp, 4 tr
  • Hampus Karlsson och Susanna Johnsen, 5 tr

> Dörrar till källare och gård
Dörren ner till källare går nu att ställa upp. Avsikten är att underlätta för oss när vi har större eller tunga saker att bära upp eller ner. Glöm inte att sedan stänga den när du är klar. Också den glasade dörren vid sidan om hissen ska alltid vara stängd när den inte används.


> Cykelrensning
Våra cyklar på gården blir bara fler och fler. Det blir trångt och rörigt. Styrelsen planerar därför en rensning till våren. Då kommer cyklar att tas bort som på ett eller annat sätt är övergivna. Vet du med dig att du har en cykel som inte längre används ta gärna bort den själv. Eller märk den för bortforsling. Vill du ha cykeln kvar, men använder den mycket sällan, ställ gärna in i ditt källarförråd om möjligt. Det är bra om platserna på gården är lätt tillgängliga för dem som regelbundet använder sina cyklar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s