Årsmöte, värmen & påminnelse om mal i källaren

Årsmöte
Måndagen den 13 maj kl. 19 blir det, som vi tidigare meddelat, föreningens årsmöte. Kallelse kommer inom kort. Hör gärna av dig redan nu till styrelsen om du har förslag eller frågor att ta upp vid mötet.

Årsredovisning finns här och kommer även i tryckt form i brevlådorna i början av maj.

I år är det 20 år sedan vår förening bildades. Det vill vi markera med att det blir mingel i samband med årsmötet, som äger rum i källaren på Twang. Både före (från ca kl. 18.30) och efter mötet bjuder vi på valfri dryck med tilltugg. Välkomna!

Värmen
Efter de problem med värmen som vi hade i vintras har styrelsen beslutat om en större injustering av hela systemet. En del i detta är byte av ett antal stamventiler. Dessa sitter under tak i våra källarutrymmen. Arbetet kommer att ske nu i maj månad efter att värmesäsongen är slut. Några källarförråd kommer att bli berörda. I de fallen behövs medverkan och samarbete från berörda medlemmar. Alla radiatorventiler kommer också att bytas, alltså på alla element. Därför kommer alla bli berörda av besök från Energisparkonsult. Detaljer om tider kommer med avisering senare. Förhoppningen är naturligtvis att vi genom detta framåt ska slippa problem liknande de vi har haft.

Mal i källaren
Vi påminner. Det är viktigt att vi alla agerarSe instruktion från Anticimex vad som behöver göras.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s