Förslag nya stadgar

Information gällande förslag nya stadgar

Under våren 2015 har föreningen påbörjat ett arbete med att ta fram nya stadgar.

Nya stadgar ger oss en möjlighet att enligt ny lagstiftning ta ut en avgift för uthyrning i andra hand, göra fördelning av ansvar tydligare mellan medlemmarna och föreningen samt modernisera och förenkla språket. Nuvarande stadgar har minst ett 30-tal år på nacken. För mer information om förslaget till nya stadgar, läs gärna medlemsinformationen från april

Nya stadgar blir antagna först efter beslut vid två på varandra följande stämmor. Styrelsen planerar att lägga fram förslag på nya stadgar på årsmötet i maj 2015 och sedan igen 2016 vid ordinarie årsmöte då. Läs gärna igenom förslaget innan mötet då det finns utrymme att komma med synpunkter. 

De nuvarande stadgarna finns att läsa här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s