Ommålning av fönster mot gatan

Alla fönster som vetter mot gatan kommer nu att målas om. De kommer dessutom att renoveras i mån av behov. Det här gäller alltså sidan direkt ut mot gatan och även den fasad, där balkongerna finns. I det här projektet ingår inga av fönstren mot gården. Lägenheter med nr x01 och x06 berörs alltså inte alls.

Frågan var uppe vid årsmötet. Det visar sig verkligen behövas. På sina håll är det inte bara färgen som är dålig. Skador börjar synas också i fönsterkarmar och -bågar. Det är viktigt att säkra att skadorna inte blir värre.

Styrelsen har anlitat Gusten Persson måleri för uppdraget. De kommer att utföra jobbet nu under hösten och kommer då att behöva tillgång till samtliga lägenheter. Arbetet går till så att fönstren gradvis tas ut helt. Arbetet sker sedan i målerifirmans verkstad. Under tiden kommer våra fönster att skyddas av ’paraplyer’.  Gusten Persson kommer att svara för detaljerad information om tider, nycklar och allt annat att tänka på för att det här ska fungera.

Visst, det här kanske kan bli lite stökigt och jobbigt. Självfallet hoppas styrelsen nu ändå på allas förståelse och medverkan för att detta jobb för husets bästa ska fungera på bästa sätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s