Medlemsinformation inför årsmöte

Inför årsmöte 5 maj

Alla ska nu ha fått kallelse och årsredovisning inför vårt årsmöte tisdag den 5 maj, kl 19.00 på Twang. Här lite mer information och en rättelse. 

1. Beslut om nya stadgar kan enligt bostadsrättslagen fattas på två olika sätt. Som huvudregel gäller att ett beslut är giltigt om samtliga röstberättigade i föreningen är ense om beslutet. Detta förutsätter att alla medlemmar/bostadsrättshavare är närvarande på stämman eller har lämnat fullmakt. I vårt fall är väl detta knappast möjligt att uppnå.

Ett beslut om stadgeändring är också giltigt om det har fattats på två på varandra följande föreningsstämmor och minst två tredjedelar av de röstande på den senare stämman är med på beslutet. Det är därför frågan om nya stadgar nu föreslås komma upp vid mötet nu och igen vid ordinarie årsmöte 2016.

2. I kallelsen som har gått ut står att information om eventuell fiberanslutning finns på baksidan. Som alla har sett är det inte fallet. Den informationen finns i stället på hemsidan: www.bondetorpetsoder.com

3. Beträffande fiberanslutning är det styrelsens uppfattning att vi inte ska gå vidare enligt offerten. Det är svårt att motivera så höga kostnader, när det finns utmärkta tjänster att köpa utan stora investeringar.

4. Inför val av ny styrelse har Åsa Secher (ordinarie) och Andreas Svensson avsagt sig omval.
Förslag till ny styrelse och revisor, som kommer att läggas fram på mötet är följande:
Ordinarie: Johan Backman (601), Johan Lind (205), Daniel Rothman (102), och Gunilla Svensson (204).
Suppleanter: Gustav Kinnander (504) och Linda Sernfalk (304)
Revisor: Sören Widlund (202)

Stockholm den 22 april 2015

Styrelsen

Medlemsinformationen finns även att läsa som pdf här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s